Lütfen Yardımcı Olun Çok Acil :(

soru

murat efe

16 Haziran 2024 Pazar

herkese iyi günler...43 günlük goldenım var..düne kadar kuru mamayı su ve sütle ıslatark veriyordum ve yiyordu ama dün gece itibaryle yemeyi kesti sabah taynı uygulamayı tekrarladım ancak yine yemedi...çok az kuru mama verdim ve kuru mamayı yedi...ama dediğim gibi kuru mamayı az verdim yemekte zorlanır dye.öğleden sonra 15.30 gibi veterinere gittik iç parazit ve dış parazit uygulamsı yapıldı..eve geldik ve o saatten beri 3 defa kustu.ilk kusuşu katı diğerleri ise oldukça cıvık şekildeydi.kusmalarında kan yok ona dikkat ettim ama dediğim gibi sabahtan beri doğru düzgün hiçbişey yemedi suda içmedi.ve veterinerden sonra oldu bu.vet.imizi aradım ve yarına kadar takip etmemi söyledi.şuan aşırı derecede halsiz ve sürekli yatıyor..halının üzerine koyuyorm sürekli mermerin üzerine gidip orda yatmak istiyor..nolur konu hakkında yardımcı olabilecekler acil cevap versin..şimdiden teşekkürler.

şifre

Önceki Cevaplar

cevap

Admin

01 Temmuz 2024 Pazartesi

Murat Efe Bey,

Öncelikle köpeğiniz için çok geçmiş olsun. Veterinerinizin tavsiyesini takip etmeniz önemli. Ancak, köpeğinizin durumunda önemli bir değişiklik veya kötüleşme görürseniz, vakit kaybetmeden tekrar veterinerinize başvurmanız önemlidir. Halsizlik, yemek yememe ve kusma gibi belirtiler, köpeğinizin ciddi bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Bu durumda en iyi yardımý veterineriniz sağlayacaktır.

Bu süreçte köpeğinizin rahat ve sakin bir ortamda olmasına dikkat edin ve su tüketimini takip edin. Mermer üzerinde yatmak istemesi, vücut sıcaklığını düzenleme çabası olabilir, bu nedenle köpeğinizin tercihine saygı duymanızda fayda var.

Tekrar geçmiş olsun ve umarım köpeğiniz en kısa sürede iyileşir.

Çok Okunanlar

Satılık Golden Retriever

Satılık Golden Retriever

Golden Retriever Özellikleri

Golden Retriever Özellikleri

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Golden Retriever Eğitimi Nasıl Yapılır?

Golden Retriever Eğitimi Nasıl Yapılır?

Golden Retriever Bakımı

Golden Retriever Bakımı

Golden Retriever Kökeni

Golden Retriever Kökeni

Golden Retriever Resimleri

Golden Retriever Resimleri

Golden Retriever Özel

Golden Retriever Özel